• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam318
Toplam Ziyaret14411
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Tasarım Taze Çiçek-Pixies and Orchids

   
Ürün Kodu : vbt253
Fiyat : 899.99 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Ücretsiz Teslimat Saksı Mor Çiftli Orkide : 1 Adet
        Satınal
 
 
Satınal

    


       



Ürün Açıklaması
Saksı Mor Çiftli Orkide : 1 Adet

Ürün İsmi: Pixies and Orchids

Duyguları ifade ederken veya yaşam alanlarını dekore ederken vazgeçilmez olan ikili orkideler, Pixies and Orchids ile özel tasarlanmış saksısı içerisinde sizleri bekliyor. Yaşam alanlarınıza farklılık katmak veya ufak ama etkili bir değişiklik yapmak istediğinzide orkidelerin muhteşem zarafetinden faydalabilirsiniz. Buna ek olarak sevdiklerinize güzel bir hediye vermek ve onları özel hissettirmek içinde orkideler muhteşem çiçeklerdir. Görüntüsü ve muhteşem kokusyla kalpleri fethedecek orkileri sipariş ederek kendinizi veya sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel aranjmanı, sıradan bir günü özelleştirmek veya Anneler Günü, doğum günü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın.

Orkide bakımı hakkında kısa bilgiler: Saksıda yer alan bitkilerin direkt güneş ışığı almayan ama aydınlık bir yere konumlandırılması gerekir. Bitki için ideal sıcaklık 17-22 derecedir. Aşırı sıcak, kuru ve havasız ortamları hiç sevmez. Sulama konusunda ise iki sulama arasında toprakta biraz kuruma olması önemlidir. Çok su vermeniz köklerine zarar verebilir.

Not: Aranjman içerisinde yer alan çiçekler stok durumuna göre farklı renklerde ve boyutlarda olabilir. Ayrıca bazı çiçekler, mevsimsel şartlar sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı haldeki çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açacaktır.


BANKA BİLGİLERİ

TR50 0004 6010 4588 8000 0367 15

AKBANK - YAHYA EMİNOĞLU