• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam97
Toplam Ziyaret14190
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Tasarım Taze Çiçek-Your Footprint on the Moon

   
Ürün Kodu : vbt261
Fiyat : 599.99 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Ücretsiz Teslimat Spatifilyum : 1 Adet
        Satınal
 
 
Satınal

    


       



Ürün Açıklaması
Spatifilyum : 1 Adet

Ürün İsmi: ViaBonte-Your Footprint on the Moon

Bu aranjmana bir kere bakan, bir daha kendini alamıyor… İşte karşınızda tüm güzelliği ve asaleti ile Your Footprint on the Moon aranjmanı… Barış çiçeği olarak da bilinen spatifilyum ile hazırlanan bu aranjman, bulunduğu ortamın havasını bir anda değiştiriyor. Spatifilyum; barışı, huzuru, saflığı, duruluğu ve masumiyeti temsil ediyor. Özel tasarım süslemeleri sayesinde bu aranjman, farklı özel gün ve kutlamalarda hediye olarak sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bir seçeneğe dönüşüyor. Dilerseniz Anneler Günü, Babalar Günü, doğum günü, Öğretmenler Günü, yeni iş, doğum hediyesi gibi özel günlerde bu özel aranjmanı tercih edebilirsiniz. Dilerseniz sıradan günlerde bile bu aranjmanı hediye ederek sevdiklerinizin gününü güzelleştirebilirsiniz. Sürprizinize özel bir not ekleyerek sevdiklerinizde daha çok iz bırakabilirsiniz. Bu özel aranjman ile mutlu edemeyeceğiniz kimse yok!

Not: Your Footprint on the Moon çiçek aranjmanı içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açmaktadır. Ürün görselindeki viabonte yazılı kart stok durumuna göre gönderilmeyebilir.

Saksı Çapı: 13-15 cm
Ürün Boyu/Yüksekliği: min. 40-50 cm
Not: Mevsimsel şartlar sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçek gerekli bakımlar yapıldığında ve oda sıcaklığında tutulduğunda açmaktadır.

Taksit Seçenekleri

Taksit Seçenekleri
  • Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri