• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam114
Toplam Ziyaret14207
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Sepette Spatifilium

   
Ürün Kodu : vbt1019
Fiyat : 899.90 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Ücretsiz Teslimat Spatifilyum : 1 Adet
        Satınal
 
 
Satınal

    


       



Ürün Açıklaması
Spatifilyum : 1 Adet

Ürün İsmi: Sepette Spatifilium

Sepette Spatifilyum, sadece bir bitki değil; aynı zamanda sevgi, huzur ve doğanın içsel güzelliğiyle doldurulmuş bir hediye… Bu özel tasarım, sevdiklerinize duygu dolu bir armağan sunmanın ötesinde, onların yaşamlarına dokunan bir anlam katıyor. Evlerine veya ofislerine sıcak bir atmosfer ve sevgiyle doldurmak isteyenler için bu benzersiz bitki, kalp dokunuşuyla tasarlanmış bir yaşam alanı yaratmanın özel bir yolu. Özel tasarım sepette sunulan Bird Design Sepette Spatifilium aranjmanını, sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edebilirsiniz. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel aranjmanı, sıradan bir günü özelleştirmek veya Anneler Günü, doğum günü, Sevgililer Günü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın.

Spatifilium bakımı hakkında kısa bilgiler: Spatifilyum, iç mekanlarda popüler olan dayanıklı ve dekoratif bir bitkidir. Bu bitki, dolaylı ışık ve nemli ortamları tercih eder, bu nedenle doğrudan güneş ışığından kaçınılmalıdır. Toprağı sürekli nemli tutulmalı, ancak su birikimine izin verilmemelidir. Sık sık püskürtme ile bitkinin nem ihtiyacı karşılanabilir. Ayrıca, Spatifilyum yaprakları tozlanmışsa hafifçe silinmelidir. Bu basit bakım yönergeleri, sağlıklı ve çekici bir Spatifilyum bitkisi yetiştirmenize yardımcı olacaktır.

Not: Aranjmanda yer alan bitkiler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler, doğru bakım yöntemleriyle mevsiminde açacaktır.