• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam80
Toplam Ziyaret14173
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Tasarım Taze Çiçek-White Heaven ( Beyaz Papatya : 36 Adet )

   
Ürün Kodu : vbt306
Fiyat : 649.99 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Ücretsiz Teslimat Beyaz Papatya : 36 Adet
        Satınal
 
 
Satınal

    


       



Ürün Açıklaması
Beyaz Papatya : 36 Adet

Ürün İsmi: ViaBonte-White Heaven

Masumiyet ve zarafeti bir arada sunmak isteyenler için harika bir önerimiz var: White Heaven! Şatafatlı bir zarifliği çiçekleriyle sunan, bulunduğu ortamın havasını anında değiştirecek. White Heaven, çiçek arajmanlarını doğala en yakın şekliyle sevenlerin tercihi. Size ve sevdiklerinize mis kokusu ve tasarımıyla bambaşka bir deneyim sunan bu aranjman, şimdiden unutulmaz hediyeler arasında yerini aldı bile! Şık arajmanı sayesinde yalnızca bir buket değil, dekoratif bir obje de olan White Heaven, sizin için özel insanların yaşam alanları birer çiçek bahçesine dönüşecek! Bu aranjmanı; Sevgililer Günü, yıl dönümü, doğum günü, Anneler Günü, Öğretmenler Günü gibi özel günlerde tercih edebileceğiniz gibi; yeni iş ya da yeni ev gibi özel günlerde de gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. Dilerseniz hiçbir özel günü beklemeden, sevdiklerinizin gününü güzelleştirmek için de White Heaven aranjmanını tercih edebilirsiniz. Yanına ekleyeceğiniz özel bir not ile hediyenizi daha da unutulmaz kılabilirsiniz.

Ürün İçeriği: 36 adet beyaz papatya
Kesme Çiçekler İçin Bakım Önerisi: Vazonun içindeki suyu her gün değiştirmelisiniz. İçine temiz ve ılık su ekleyerek çiçeklerin ihtiyacı olan suyu almasını sağlayabilirsiniz. Çiçekleri doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamaya özen göstermelisiniz, aşırı sıcaklık çiçeklerin solmasına neden olabilir. Ayrıca, çiçeklerin bulunduğu suyun düzenli aralıklarla değiştirilmesi ve vazonun temiz tutulması da önemlidir. Bu sayede çiçeklerin ömrü uzar ve daha uzun süre taze kalırlar.

Not: ViaBonte-White Heaven çiçek aranjmanı içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açmaktadır. Ürün görselindeki Via Bonte yazılı kart, stok durumuna göre gönderilmeyebilir.