• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam299
Toplam Ziyaret14392
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Sepette Çiçeksiz Starliçe

   
Ürün Kodu : vbt1013
Fiyat : 649.90 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Starliçe Çiçeksiz : 1 Adet Ücretsiz Teslimat
        Satınal
 
 
Satınal

    


       




Ürün Açıklaması
Starliçe Çiçeksiz : 1 Adet

Ürün İsmi: Sepette Çiçeksiz Starliçe

En popüler bitkilerden olan Starliçe, şimdi sizin ve sevdiklerinizin de yaşam alanlarını süsleyecek! Sepette Çiçeksiz Starliçe aranjmanı, sevdiklerinizi çok mutlu edecek! Çiçek açtığında muhteşem bir görüntü sunması nedeniyle Cennet Kuşu olarak da bilinen Starliçe bitkisi, sevdiklerinizi mutlu etmek için sizi bekliyor. Sevgiyi ve özgürlüğü simgeleyen Starliçe bitkisi, aynı zamanda evli insanların yıl dönümlerini kutlarken birbirlerine verdikleri özel bir çiçektir. Şans ve uğur getirmenin yanı sıra, sevginin sonsuzluğuna dair anlamlar da içermektedir. Özel tasarım sepette sunulan Sepette Çiçeksiz Starliçe aranjmanını, sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edebilirsiniz. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel aranjmanı, sıradan bir günü özelleştirmek veya Anneler Günü, doğum günü, Sevgililer Günü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın.

Starliçe bakımı hakkında kısa bilgiler: Toprağı hafif nemli kalacak şekilde bir sulama rutini isteyen Starliçe, nemli ortamları oldukça sever. Ara sıra yapraklarını bir bez yardımıyla nazikçe silmeniz, sağlıklı gelişimine katkı sağlayacaktır. Yaz aylarında bu işlemi püskürtme şeklinde de yapabilirsiniz. Direkt güneş ışığı almayan ama aydınlık bir yerde konumlandırılmalı ve mümkünse hava akışı olan alanlardan uzak tutulmalıdır. Eğer yapraklarında sararma görürseniz, çok fazla sulama yaptığınız anlamına gelir ve sulama rutininizi kontrol etmeniz gerekir.

Not: Aranjmanda yer alan bitkiler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler, doğru bakım yöntemleriyle mevsiminde açacaktır.