• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam332
Toplam Ziyaret14425
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Sepette Areca Palmiyesi

   
Ürün Kodu : vbt1021
Fiyat : 649.90 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Areca Palmiyesi : 1 Adet Ücretsiz Teslimat
        Satınal
 
 
Satınal

    


       



Ürün Açıklaması
Areca Palmiyesi : 1 Adet

Ürün İsmi: Sepette Areca Palmiyesi

Doğanın huzurunu ve zarafetini evinize taşıyan eşsiz bir bitki seçenek; Sepetteki Areca Palmiyesi… Bu muhteşem tasarım, iç mekanlarınıza sadece yeşil bir dokunuş katmakla kalmıyor, aynı zamanda tropikal bir atmosferin keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Areca palmiyesi, Bird Design Sepetinde sevdiklerinize veya kendi yaşam alanlarınıza doğanın sakinleştirici güzelliğini getirmenin ideal yolu. Özel tasarım sepette sunulan Bird Design Sepette Areca Palmiyesi aranjmanını, sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edebilirsiniz. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel aranjmanı, sıradan bir günü özelleştirmek veya Anneler Günü, doğum günü, Sevgililer Günü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın.

Areca Palmiyesi bakımı hakkında kısa bilgiler: Areca palmiyesi, iç mekanlar için popüler bir bitki olup, bakımı oldukça kolaydır. Bu bitki, parlak ancak doğrudan güneş ışığından uzak bir yerde yetiştirilmelidir. Toprağı hafif nemli tutulmalı, ancak aşırı sulamadan kaçınılmalıdır; toprak yüzeyi kurudukça sulama yapılabilir. Areca palmiyesinin yaprakları düzenli olarak temizlenmeli ve zaman zaman hafif gübreleme ile beslenmelidir. Bu basit bakım adımları, Areca palmiyesinin sağlıklı ve göz alıcı bir şekilde büyümesine yardımcı olur.

Not: Aranjmanda yer alan bitkiler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler, doğru bakım yöntemleriyle mevsiminde açacaktır.