• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam84
Toplam Ziyaret14177
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Tasarım Taze Çiçek-Guzmania Funicular / Guzmania : 1 Adet

   
Ürün Kodu : vbt266
Fiyat : 899.90 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Guzmania : 1 Adet Ücretsiz Teslimat
        Satınal
 
 
Satınal

    


       



Ürün Açıklaması
Guzmania : 1 Adet

Ürün İsmi: ViaBonte-Guzmania Funicular

Sizi görkemli ışıklara sahip bir çeşmeye ışınlayacak Guzmania Funicular, özel tasarım saksısı ve kurutulmuş süslemelerle bezeli çiçek aranjmanıyla tüm özel günlerde tercih edilebilecek bir seçenek. Çiçekleri seven fakat sıradan tasarımlardan farkı aranjmanlar görmek isteyenleri mutlu edecek Guzmania Funicular aranjmanı; kutlamalar, yıl dönümleri, tebrikler, Öğretmenler Günü, Anneler Günü, doğum günü ya da ev hediyesi olarak seçebileceğiniz bir tasarıma sahip. Düşünceli hediyenizi anlamlı bir notla tamamlayarak sevdiklerinize unutulmayacak bir armağan hediye edebilirsiniz!

Ürün İçeriği: 1 adet guzmania
Bitki İçin Bakım Önerisi: Guzmania bitkisi, genellikle iç mekanlarda yetiştirilen göz alıcı yapraklarıyla dikkat çeken bir bitki türüdür. Bu bitkinin sağlıklı gelişimi için yüksek nem ve parlak, dolaylı aydınlatma sağlamak önemlidir. Toprağı sürekli nemli tutulmalı, ancak su birikimine izin verilmemelidir. Ayrıca, yaklaşık 2-3 ayda bir sulama sonrası bitki besinleriyle beslenmesi, sağlıklı ve çekici görünümünü korumasına yardımcı olacaktır.

Not: Guzmania Funicular çiçek aranjmanı içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açmaktadır. Ürün görselindeki Via Bonte yazılı kart, stok durumuna göre gönderilmeyebilir.