• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam242
Toplam Ziyaret14335
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Tasarım Taze Çiçek-Where the Streets Lead / Pembe Lilyum : 2 AdetBeyaz Lilyum : 4 Adet

   
Ürün Kodu : vbt502
Fiyat : 699.90 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Pembe Lilyum : 2 AdetBeyaz Lilyum : 4 Adet Ücretsiz Teslimat
        Satınal
 
 
Satınal

    


       



Ürün Açıklaması
Pembe Lilyum : 2 AdetBeyaz Lilyum : 4 Adet

Ürün İsmi: ViaBonte-Where the Streets Lead

Nefes kesen bir manzaraya karşı duyduğunuz tüm heyecan verici hisler, Where the Streets Lead aranjmanında hayat buluyor. Size o manzarayı gördüğünüz anı tekrar tekrar yaşatacak lilyumlarla hazırlanan bu aranjman, yaşam alanlarınıza da zenginlik katıyor. Birbirini tamamlayan renkleri ve şık cam fanus tasarımı ile Where the Streets Lead aranjmanını isterseniz kendinizi şımartmak için, isterseniz sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edebilirsiniz. Where the Streets Lead aranjmanı; Sevgililer Günü, Anneler Günü, Öğretmenler Günü, doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde kurtarıcınız olacak. Dilerseniz yeni işe başlayan ya da yeni bir eve taşınan sevdiklerinize de bu aranjmanı hediye edebilirsiniz. Yanına ekleyeceğiniz özel bir not ile hediyenizi daha da unutulmaz kılabilirsiniz.

Ürün İçeriği: 2 adet pembe lilyum, 4 adet beyaz lilyum
Biki İçin Bakım Önerisi: Lilyumların sağlıklı bir şekilde büyümesi için doğru bakım önemlidir. Bu bitkiler, doğrudan güneş ışığı alan, iyi drenaj sağlanmış topraklarda yetiştirilmelidir. Sulama konusunda dikkatli olunmalı, toprak sürekli nemli tutulmalı ancak su birikintisi oluşturulmamalıdır. Ayrıca, düzenli olarak gübreleme yapmak ve solan çiçekleri budamak, yeni tomurcukların gelişimine yardımcı olur. Lilyumların bakımı titizlik ve sabır gerektirir. Doğru koşullar sağlandığında bu çiçekler bahçenizin ve iç mekanınızın güzelliklerinden biri olabilir.

Not: Where the Streets Lead çiçek aranjmanı içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açmaktadır. Ürün görselindeki Via Bonte yazılı kart, stok durumuna göre gönderilmeyebilir.

BANKA BİLGİLERİ

TR50 0004 6010 4588 8000 0367 15

AKBANK - YAHYA EMİNOĞLU