• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam327
Toplam Ziyaret14420
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Sepette Camilla Difenbahya

   
Ürün Kodu : vbt1020
Fiyat : 649.90 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Ücretsiz Teslimat Saksı Camılla Dıfenbahya : 1 Adet
        Satınal
 
 
Satınal

    


       



Ürün Açıklaması
Saksı Camılla Dıfenbahya : 1 Adet

Ürün İsmi:  

Sepette Camilla Difenbahya, doğanın zarafetini evinize taşıyan muazzam bir bitki deneyimi sunuyor. Bu eşsiz tasarım, güzellik ve dayanıklılığı bir araya getirerek iç mekanlarınıza sadece yeşil bir dokunuş değil, aynı zamanda huzur ve estetik bir atmosfer katıyor. Camilla Difenbahya, sevdiklerinize özel ve anlamlı bir hediye sunmanın yanı sıra yaşam alanlarınızı daha sakin ve şık bir şekilde doldurmanın mükemmel bir yolu… Özel tasarım sepette sunulan Bird Design Sepette Camilla Difenbahya aranjmanını, sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edebilirsiniz. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel aranjmanı, sıradan bir günü özelleştirmek veya Anneler Günü, doğum günü, Sevgililer Günü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın.

Camilla Difenbahya bakımı hakkında kısa bilgiler: Difenbahya, iç mekanlarda popüler bir süs bitkisi olup, bakımı oldukça önemlidir. Bu bitki, doğrudan güneş ışığından uzak tutulmalı ve aydınlık, ancak filtrelenmiş ışıkta tutulmalıdır. Toprağı hafif nemli olmalıdır, ancak aşırı sulamadan da kaçınılmalıdır Bu nedenle toprak yüzeyi kuruduğunda sulama yapılabilir. Difenbahya bitkisinin yaprakları düzenli olarak silinmelidir. Bitki, serin ve nemli bir ortamda en iyi şekilde gelişir, bu nedenle düzenli olarak püskürtme yapılması faydalı olabilir.

Not: Aranjmanda yer alan bitkiler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler, doğru bakım yöntemleriyle mevsiminde açacaktır.

Taksit Seçenekleri
  • Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri 
  • Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri Taksit Seçenekleri