• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam150
Toplam Ziyaret14243
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Bakır Geniş Saksıda 5'li Adet Beyaz Çiftli Orkide

   
Ürün Kodu : vbt1018
Fiyat : 3.999 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Ücretsiz Teslimat Saksı Phalaenopsis Beyaz Çiftli : 5 Adet
        Satınal
 
 
Satınal

    


       



Ürün Açıklaması
Saksı Phalaenopsis Beyaz Çiftli : 5 Adet

Ürün İsmi:  

Çok sevilen orkide çiçekleri, şimdi çok seveceğiniz özel bir aranjman ile karşınızda! Bakır Geniş Saksıda 5'li Adet Beyaz Çiftli Orkide aranjmanı, yeni favoriniz olmaya aday! 5 adet beyaz çiftli orkidenin güzelliğini bakır geniş saksı ile birleştiren bu özel aranjman sayesinde, yaşam alanlarına özgün bir dokunuş yapabilirsiniz.Bakır Geniş Saksıda 5'li Adet Beyaz Çiftli Orkide aranjmanını, sevdiklerinize hediye etmek için de tercih edebilirsiniz. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel aranjmanı, sıradan bir günü özelleştirmek veya Anneler Günü, doğum günü, Sevgililer Günü gibi, yıl dönümü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın.

Orkide bakımı hakkında kısa bilgiler: Saksıda yer alan bitkilerin direkt güneş ışığı almayan ama aydınlık bir yere konumlandırılması gerekir. Bitki için ideal sıcaklık 17-22 derecedir. Aşırı sıcak, kuru ve havasız ortamları hiç sevmez. Sulama konusunda ise iki sulama arasında toprakta biraz kuruma olması önemlidir. Çok su vermeniz köklerine zarar verebilir.

Ürün Boyu/Yüksekliği: Yaklaşık olarak 78-80 cm

Not: Çiçek aranjmanı içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler oda sıcaklığında zamanla çiçek açmaktadır.