• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam156
Toplam Ziyaret14249
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Bej Vazoda Beyaz Papatyalar & Kırmızı Güller

   
Ürün Kodu : at5245
Fiyat : 549.99 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Ücretsiz Teslimat Beyaz Papatya : 21 AdetKırmızı Gül : 3 Adet
        Satınal
 
 
Satınal

     


       



Ürün Açıklaması
Beyaz Papatya : 21 AdetKırmızı Gül : 3 Adet

Ürün İsmi: Bej Vazoda Beyaz Papatyalar & Kırmızı Güller

Bir yanda papatyalar, diğer yanda ise güller… Birbirine bu kadar yakışan bir ikili olabilir mi? Siz de bu benzersiz ikili ile hazırlanan Bej Vazoda Beyaz Papatyalar & Kırmızı Güller aranjmanını sepetinize ekleyerek, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Bej çizgili vazo içinde sergilenen; masumiyetin simgesi olan beyaz papatyalar ve aşkın, tutkun simgesi olan kırmızı güller, duygularınızı ifade etmenize olanak sağlıyor. Bej Vazoda Beyaz Papatyalar & Kırmızı Güller ile sevdiklerinize dilerseniz sıradan günlerde, dilerseniz özel günlerde unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Sevgililer Günü, yıl dönümü, söz, nişan, doğum günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Öğretmenler Günü, bayram günleri gibi özel günlerde sevdiklerinize bu özel aranjmanı hediye ederek, onların kalbinde unutulmaz bir iz bırakabilirsiniz. Bej Vazoda Beyaz Papatyalar & Kırmızı Güller aranjmanı ile mis gibi çiçek kokuları eşliğinde, renkli bir gün sevdiklerinizi bekliyor! Siparişinizi verdikten sonra karşınıza çıkacak “Not Oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın.

Kesme çiçekler için bakım önerisi: Kesme çiçeklerin bakımı oldukça kolaydır. Bitki size ulaştığında vazo içerisine temiz su koyarak bitkileri suya yerleştirmeniz yeterlidir. İki günde bir bitkinin suyunu değiştirirken, bitkilerin saplarının ucundan verevine keserek sapların çürüyen kısımlarını temizleyebilirsiniz.

Not: Çiçek aranjmanı içerisinde yer alan çiçekler stok durumuna göre farklı renklerde ve boyutlarda olabilir. Ayrıca bazı çiçekler, mevsimsel şartlar sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı haldeki çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açacaktır.