• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam129
Toplam Ziyaret14222
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Jüt Kumaş Bukette 101 Kırmızı Gül

   
Ürün Kodu : at5263
Üretici : Hepsipakette.com
Fiyat : 5.249 TL (KDV Hariç)
        Satınal
 
 
Satınal

     


       



Ürün Açıklaması
Kırmızı Gül : 101 Adet

Ürün İsmi:Jüt Kumaş Bukette 101 Kırmızı Gül

“Seni seviyorum” demenin en romantik, en görkemli ve aynı zamanda en duygusal yolu, bu aranjmandan geçiyor. Jüt Kumaş Bukette 101 Kırmızı Gül aranjmanı, “Benim için dünyada teksin.” mesajını hayatınızdaki en değerli kişiye en güzel şekilde iletiyor. Size de jüt kumaş içerisinde sergilenen 101 adet kırmızı gülden oluşan bu özel aranjmanı sevdiklerinize hediye etmek kalıyor. Siz de Jüt Kumaş Bukette 101 Kırmızı Gül aranjmanını dilerseniz Sevgililer Günü, yıl dönümü, doğum günü gibi özel günlerde hayatınızdaki en değerli kişiye hediye edebilirsiniz. Bu özel aranjmanı Anneler Günü, Kadınlar Günü gibi özel günlerde de hediye etmek için tercih edebilirsiniz. Sipariş verdikten sonra karşınıza çıkan “Not oluşturma” sayfasından birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi unutulmaz bir hale getirebilirsiniz.

Kesme çiçekler için bakım önerisi:Kesme çiçeklerin bakımı oldukça kolaydır. Bitki size ulaştığında vazo içerisine temiz su koyarak bitkileri suya yerleştirmeniz yeterlidir. İki günde bir bitkinin suyunu değiştirirken bitkilerin saplarının ucundan verevine keserek sapların çürüyen kısımlarını temizleyebilirsiniz.

Not:Aranjman içerisinde yer alan çiçekler stok durumuna göre farklı renklerde ve boyutlarda olabilir. Ayrıca bazı çiçekler, mevsimsel şartlar sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı haldeki çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açacaktır.