• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam94
Toplam Ziyaret12905
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Kişiye Özel Oval Fotoğraflı 3D Model Led Gece Lambası

   
Ürün Kodu : kc8193281
Fiyat : 449.99 TL (KDV Hariç)
        Satınal
 
 
Satınal

    






Ürün Açıklaması

Hediyelerin arasında belki de en özeli, kişiye özel olarak hazırlanmış hediyelerdir. Önce tasarımı ile dikkat çeken, sonra ise yaşattığı duygularla unutulmaz olan bu hediye sayesinde mutlu edemeyeceğiniz kimse yok!

• Bu ürünü gece lambası veya masa lambası olarak kullanabilir ve ışığından faydalanabilirsiniz.
• Bu ışıklı ürünü, çocuk odası gibi alanlarda da güvenle kullanabilirsiniz.
• Ürün üzerine yazı, isim, tarih ve benzeri her şey yazılabilir. Yazı kısmında, üzerine eklenmesini istediğiniz metni belirtmeniz yeterlidir. Böylece hediyenizin manevi değeri daha da artacaktır.

Ürün Ölçüleri: 18 cm x 22,5 cm aralığındadır.
Led Aydınlatma Renk Seçenekleri: Ürün LED ile aydınlatılmaktadır. Tercih ettiğiniz tek bir rengi belirtiniz. Kırmızı, beyaz, mavi, pembe, yeşil veya karışık renk seçenekleri bulunur. Kumanda sadece karışık renk içerisinde mevcuttur.
Ürün Özellikleri: Fotoğrafın uygulandığı malzeme akriliktir ve 5 mm’dir. Resmin yapıldığı akrilik olan üst kısmı tak çıkar özelliği taşımaktadır. Farklı tasarım başlıklarını satın alarak dilediğiniz gibi kombinasyon oluşturabilirsiniz. Siyah plastik altlık kullanılmaktadır.
Fotoğraf Kalitesi: Seçeceğiniz fotoğrafın güzel bir sonuç elde etmesi için dikkat etmeniz gerekenler bulunmaktadır. Kenarları eksik ve yarım fotoğraflar kullanmayınız. Kişiler fotoğrafın ortasında ve net olmalıdır. Aşırı karanlık veya aşırı aydınlık fotoğraflar iyi netice vermeyecektir. Boydan ve uzak çekim fotoğraflar tercih etmeyiniz. Yakın ve yüzlerin net göründüğü fotoğraflar başarılı sonuçlar vermektedir. Fotoğrafların arka fonları kesilerek tasarım yapılmaktadır.
Kullanım: Ürün pillidir. 23A pil ile çalışmaktadır.
Paketleme: İlk kullanım pilleri, içinde takılı gönderilir. Adaptör ürün ile gönderilmez. Hediye paketi şeklinde özel tasarlanmış kutusu ile gönderilir.