• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam220
Toplam Ziyaret14313
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Altın Renkli Akvaryum Saksıda Beyaz Çiftli Orkide

   
Ürün Kodu : at5514
Fiyat : 1149.99 TL (KDV Hariç)
        Satınal
 
 
Satınal
Saksı Phalaenopsis Beyaz Çiftli : 1 Adet

Ürünün yüksekliği 50-55 cm'dir.

Ürün İsmi:Altın Renkli Akvaryum Saksıda Beyaz Çiftli Orkide

Zarif güzelliği ile gören herkesi büyüleyen beyaz orkideler, muhteşem bir tasarımla sizleri bekliyor. Altın Renkli Akvaryum Saksıda Beyaz Çiftli Orkide ile yaşam alanlarınıza özel bir dokunuş yapabilir veya sevdiklerinize oldukça güzel bir süpriz gönderebilirsiniz. Saf ve temiz duyguların simgeleri arasında yer alan beyaz orkideler, söylemek istediğiniz ama bir türlü kelimelere dökemediğiniz hislerinize tercüman olacaktır. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel bitkiyi, sıradan bir günü özelleştirmek veya yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler Günü, doğum günü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın!

Orkide bakımı hakkında kısa bilgiler: Saksıda yer alan bitkilerin direkt güneş ışığı almayan ama aydınlık bir yere konumlandırılması gerekir. Bitki için ideal sıcaklık 17-22 derecedir. Aşırı sıcak, kuru ve havasız ortamları hiç sevmez. Sulama konusunda ise iki sulama arasında toprakta biraz kuruma olması önemlidir. Çok su vermeniz köklerine zarar verebilir.

Not: Çiçek aranjmanı içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler birkaç gün içerisinde, oda sıcaklığında açacaktır.