• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam261
Toplam Ziyaret14354
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Somon Yeşil Kurdeleli Saksıda Beyaz Çiftli Orkide

   
Ürün Kodu : vbt1080
Fiyat : 999.90 TL (KDV Hariç)
        Satınal
 
 
Satınal
Saksı Phalaenopsis Beyaz Çiftli : 1 Adet

Ürünün yüksekliği 50-55 cm'dir.

Ürün İsmi:Somon Yeşil Kurdeleli Saksıda Beyaz Çiftli Orkide

Şık, zarif ve aynı zamanda uzun ömürlü bir çiçek hediyesi arıyorsanız, Somon Yeşil Kurdeleli Saksıda Beyaz Çiftli Orkide tam size göre! Beyaz beton saksı üzerine somon buket kağıdı ve yeşil kurdele süslemesiyle sunulan bu özel aranjmanda orkidelere lavanta, kuru limon, turuncu pampas ve buğday başakları eşlik etmektedir. Gören herkesin gününü güzelleştirecek ve yüzünde kocaman gülümsemeler oluşturacak bu özel aranjmanı, güzel dileklerinizi iletmek içinde gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel bitkiyi, sıradan bir günü özelleştirmek veya yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler Günü, doğum günü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın!

Orkide bakımı hakkında kısa bilgiler: Saksıda yer alan bitkilerin direkt güneş ışığı almayan ama aydınlık bir yere konumlandırılması gerekir. Bitki için ideal sıcaklık 17-22 derecedir. Aşırı sıcak, kuru ve havasız ortamları hiç sevmez. Sulama konusunda ise iki sulama arasında toprakta biraz kuruma olması önemlidir. Çok su vermeniz köklerine zarar verebilir.

Not: Çiçek aranjmanı içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler birkaç gün içerisinde, oda sıcaklığında açacaktır.