• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam301
Toplam Ziyaret14394
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Tekli Beyaz Phalanopsis Orkide

   
Ürün Kodu : at4405
Fiyat : 799.90 TL (KDV Hariç)
        Satınal
 
 
Satınal
Saksı Phalaenopsis Beyaz Tekli : 1 Adet

Ürünün yüksekliği 50-55 cm'dir.

Ürün İsmi: Tekli Beyaz Phalanopsis Orkide

Herkesi birleştiren bir favori çiçek varsa, orkide bu listede en başa yazılabilir! Kendine has kokusu ve zarif görünümüyle herkesin dikkatini çeken bu orkide aranjmanını kime hediye edeceğinize karar vermeniz biraz zor olacak. Çünkü herkes bu güzelliği çok sevecek! Saf sevginin ve masumiyetin sembolü olan beyaz orkide, uzun süre güzelliğini koruyabilen bir çiçek türüdür. Tropikal bir orkide türü olan phalanopsis, bulunduğu ortama egzotik bir hava katar. Tekli beyaz orkideler, göz dolduran görünümleri sayesinde dekoratif olarak da yaşam alanlarınızı zenginleştirir. Pembe yaldızlı kurdelesi ve siyah buket kağıdıyla kaplanan saksısı ile Tekli Beyaz Phalanopsis Orkide aranjmanı sevdiklerinize hediye etmek için iyi bir seçenektir. Yanına bir not ekleyerek hediyenizi daha da unutulmaz kılabilirsiniz.

Ürün İçeriği: 1 adet tekli beyaz phalaenopsis
Bitki İçin Bakım Önerisi: Orkide, aydınlık ortamları seven bir bitkidir. Orkideyi koyacağınız yerin aydınlık olması gerekir ancak direkt ışık almaması da önemlidir. Bu nedenle pencere önleri yerine perde arkasında bir yere konumlandırabilirsiniz. Bol suya ihtiyaç duyar. Genel olarak haftada bir sulama yapmanız yeterlidir. Kurumuş yaprakları zamanla dökülebilir. Bu durum normaldir.

Not: Tekli Beyaz Phalanopsis Orkide aranjmanı içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açmaktadır.