• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam185
Toplam Ziyaret14278
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Puantiyeli Vazoda 2 Dal Beyaz Orkide ve Beyaz Papatyalar

   
Ürün Kodu : at3753
Fiyat : 1149.99 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
ÜCRETSİZ KARGO
        Satınal
 
 
Satınal
Saksı Phalaenopsis Beyaz Çiftli : 1 AdetBeyaz Papatya : 45 Adet

Ürünün yüksekliği 50-55 cm'dir.

Ürün İsmi: Puantiyeli Vazoda 2 Dal Beyaz Orkide ve Beyaz Papatyalar

Yaşam alanlarını dekore ederken çiçekleri kullanmak alana güzellik katmanın yanı sıra zarif bir alan oluşturmanıza da vesile olur. Özel tasarım puantiyeli vazoda sunulan 2 Dal Beyaz Orkide ve Beyaz Papatyalar, yaşam alanlarını güzelleştirmek için sizi bekliyor. İster kendi yaşam alanınız isterseniz de sevdiklerinizin yaşam alanlarına bu güzel çiçekler ile harika bir dokunuş yapabilirsiniz. Yeni ev, yeni iş ve terfi hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bu özel tasarımı Sevgililer Günü, Anneler Günü, doğum günü gibi özel günlerde de sevdiklerinize göndererek mutlu olmalarına vesile olabilirsiniz. Hediyenizi daha hoş ve anlamlı bir hale getirmek için siparişiniz sonrasında çıkan “Not Oluşturma” sayfasına birkaç cümlelik not eklemeyi unutmayın!

Orkide bakımı hakkında kısa bilgiler: Saksıda yer alan bitkilerin direkt güneş ışığı almayan ama aydınlık bir yere konumlandırılması gerekir. Bitki için ideal sıcaklık 17-22 derecedir. Aşırı sıcak, kuru ve havasız ortamları hiç sevmez. Sulama konusunda ise iki sulama arasında toprakta biraz kuruma olması önemlidir. Çok su vermeniz köklerine zarar verebilir.

Not: Aranjman içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartlar sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açmaktadır.