• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam180
Toplam Ziyaret15188
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Immortal Orchid

   
Ürün Kodu : at4709
Fiyat : 649.99 TL (KDV Hariç)
        Satınal
 
 
Satınal

     



      



Çiftli Mini Orkide : 
1 Adet

Ürünün renk tonu mevsimsel olarak değişiklik gösterebilir.

Ürünün yüksekliği 15-20 cm'dir.

Ürün İsmi: Immortal Orchid

      Çiçeklerin en nazlı ve en güzellerinden biri olan orkide, bulunduğu her ortama farklı hava katmasıyla bilinir. Bu nedenle de en çok tercih edilen çiçek türleri arasında yer almaktadır. Türkiye’nin en iyi çiçek aranjman ustaları tarafından özel olarak tasarlanan Immortal Orchid, özgün tasarımlı saksısı içerisinde oldukça güzel bir görüntü sunmaktadır. Sevginiz zarafetle birleşmesini ve naif duyguların hassasiyetini anlamakta oldukça başarılı olan orkide sayesinde sevdiklerinize harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevgililer Günü, Anneler Günü, yıl dönümü, doğum günü gibi özel günlerde veya içimden geldi hediyesi olarak bu güzel aranjmanı tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu özel tasarımı kendiniz için sipariş ederek yaşam alanlarınıza güzel bir dekoratif ekleme yapmanız da harika bir fikirdir. Eğer sevdikleriniz için hediye olarak düşünüyorsanız, siparişiniz sonrasında çıkan “Not Oluşturma” sayfası üzerinden birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi çok daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz.

      Orkide bakımı hakkında kısa bilgiler: Saksıda yer alan bitkilerin direkt güneş ışığı almayan ama aydınlık bir yere konumlandırılması gerekir. Bitki için ideal sıcaklık 17-22 derecedir. Aşırı sıcak, kuru ve havasız ortamları hiç sevmez. Sulama konusunda ise iki sulama arasında toprakta biraz kuruma olması önemlidir. Çok su vermeniz köklerine zarar verebilir.

Not: Immortal Orchid çiçek aranjmanı içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açmaktadır.