• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam299
Toplam Ziyaret14392
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Paşabahçe Vazoda Lilyum Aranjmanı

   
Ürün Kodu : at4690
Fiyat : 599.99 TL (KDV Hariç)
        Satınal
 
 
Satınal

     




       

Beyaz Lilyum : 6 Adet

Ürün İsmi: Vazoda Mavi Suyun İçinde Beyaz Lilyumlar

Zarafetin ve masumiyetin sembolü beyaz lilyumlar, bu özel aranjman sayesinde sevdiklerinizin kalbini ısıtmaya hazır. Paşabahçe vazoda sunulan lilyum aranjmanı, teşekkür çiçeği olarak mükemmel bir seçimdir. Güzel bir jest yaparak sevdiklerinize minnettarlığınızı ve saygınızı ifade etmek istediğinizde, beyaz lilyum buketi ile hislerinizi en içten şekilde paylaşabilirsiniz. Bu özel aranjman aynı zamanda kalbinizin temiz niyetini ve derin sevgisini sunmanızı sağlar. Hislerinizi anlatmak için farklı bir ifade yolu arıyorsanız, bu beyaz lilyum aranjmanı tam olarak aradığınız çiçeklerdir. Bunun dışında istemeden de olsa kalbini kırdığınız sevdiklerinizin kalbini kazanmak için gönderilecek bir özür çiçeği olarak da tercih edilebilir. İlişkilerde oluşabilecek küçük anlaşmazlıklar ve yanlış anlamaların üstesinden gelmenize yardımcı olacak zarif bir jesttir. Mavi su içindeki beyaz lilyumlar, estetik açıdan hoş bir manzara sunarak, buketin saf ve etkileyici güzellikte olmasını sağlar. Özel tasarımı ve zarif Paşabahçe vazosu ile bu aranjman, sevdiklerinizin mekanını şık bir şekilde dekore edecektir. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel aranjmanı, sıradan bir günü özelleştirmek veya Anneler Günü, Sevgililer günü, yıl dönümü, doğum günü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın.

Teşekkür için hangi çiçek gönderilir?strong>

Beyaz lilyumlar, saygı ve takdirin bir göstergesi olarak kabul edilir, bu yüzden bu çiçekler sevdiklerinize teşekkürlerinizi sunmak için ideal bir seçimdir. Ayrıca, özür çiçeği olarak da tercih edilebilir. Çünkü beyaz lilyumlar, sadakati ve dürüstlüğü temsil etmektedir.

Beyaz lilyum çiçeği ne anlama gelir?

Beyaz lilyum, masumiyet, zarafet ve saf aşkı temsil eder. Gönderilecek bu çiçekler, sadakati ve içtenliği göstermenin yanı sıra, sevdiklerinize olan saf ve temiz duygularınızı da ifade edecektir.

Beyaz lilyumlar nasıl bakılır?

Beyaz lilyumlar, dirençli ve uzun ömürlü çiçeklerdir. Aranjmanda yer alan çiçeklerin daha uzun yaşaması için vazoyu temiz tutmalı ve çiçekleri doğrudan güneş ışığından korumalısınız. Lilyumların suyunu her iki günde bir değiştirmeniz ve yapraklar solmaya başladığında, solmuş yaprak ve çiçekleri nazikçe temizlemeniz faydalı olacaktır.

Not: Aranjman yüksekliği yaklaşık 35 cm'dir. Beyaz lilyumlar, mevsimsel şartlar nedeniyle kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı lilyumlar, oda sıcaklığında ve 1-2 gün içerisinde açacaktır.