• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam327
Toplam Ziyaret14420
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Esrarengiz Güzel Hüsnüyusuf ve Lilyum Aranjmanı

   
Ürün Kodu : at3099
Fiyat : 649.99 TL (KDV Hariç)
        Satınal
 
 
Satınal

    




Pembe Lilyum : 5 AdetHüsnüyusuf : 7 Adet

Ürünün renk tonu mevsimsel olarak değişiklik gösterebilir.

Ürün İsmi: Esrarengiz Güzel Hüsnüyusuf ve Lilyum Aranjmanı

Bazı duygular saklı kalmamalı; sevginiz gibi… Sevgiliniz, arkadaşınız ya da herhangi bir yakınınız için tercih edebileceğiniz bu aranjman; derinlerdeki en saklı duyguları esrarengiz bir güzellikle yansıtmanızı sağlar. Aranjman içerisinde yer alan Hüsnüyusuflar, inceliği ve mükemmelliği sembolize ederken pembe lilyumlar şefkati ve sadakit simgelemektedir. Özel tasarlanmış vazo içerisinde sunulan aranjman, yaşam alanlarına da dekoratif bir zenginlik katacaktır. Yeni bir işe başlayan, yeni bir ev tutan veya kariyerinde özel bir an yaşayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu özel aranjmanı, sıradan bir günü özelleştirmek veya Anneler Günü, doğum günü gibi özel günleri unutulmaz kılmak adına sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz sonrasında çıkacak “Not oluşturma” sayfasında birkaç cümlelik not oluşturarak hediyenizi daha anlamlı bir hale getirmeyi unutmayın.

Kesme çiçekler için bakım önerisi:

Ürün içerisindeki orkide kesme orkidedir. Kesme çiçeklerin bakımı oldukça kolaydır. Bitki size ulaştığında vazo içerisine temiz su koyarak bitkileri suya yerleştirmeniz yeterlidir. İki günde bir bitkinin suyunu değiştirirken bitkilerin saplarının ucundan verevine keserek sapların çürüyen kısımlarını temizleyebilirsiniz.

Not: Aranjman içerisinde yer alan çiçekler stok durumuna göre farklı renklerde ve boyutlarda olabilir. Ayrıca bazı çiçekler, mevsimsel şartlar sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı haldeki çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açacaktır.