• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/hepsipakette
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://twitter.com/hepsipakette
  • https://www.instagram.com/hepsipakette/
  • https://www.youtube.com/@hepsipakette
DİL - LANGUAGE

İnst
CEP TELEFONU AKSESUARLARI
KOLYELER
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam284
Toplam Ziyaret14377
BAKIM ÜRÜNLERİ
KİTAPÇI
FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ
ÇANTALAR
YENİ SİPARİŞ

     Pembe Lilyum Çiçek Buketi

   
Ürün Kodu : at4251
Fiyat : 599.99 TL (KDV Hariç)
        Satınal
 
 
Satınal

    





Pembe Lilyum : 9 Adet

Ürünün renk tonu mevsimsel olarak değişiklik gösterebilir.

Aranjman Yüksekliği: 40-45 cm

En derin hisleri anlatmak için bazen bir buket çiçek yeter! Eşsiz görüntüsü ve güzel kokusu ile lilyumlar, herkesin modunu ve enerjisini yükselten çiçeklerdir. Seni seviyorum, özür dilerim ya da içimden geldi hediyesi olarak tercih edebileceğiniz Pembe Lilyum Çiçek Buketi, sizi günün kahramanı yaparken o çok sevdiğiniz insanı da dünyanın en mutlu insanlarından biri haline getirir. Siz de hemen şimdi, farklı ödeme ve teslimat seçeneklerinden faydalanarak onun kahramanı, mutluluğunun kaynağı olabilirsiniz!

Bitki için Bakım Önerisi:

Pembe Lilyum Çiçek Buketini yerleştirdiğiniz vazodaki suyu iki günde bir değiştirerek bitkinin daha iyi görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bitkinin suyunu değiştirirken bitki saplarını bir köşeden karşı köşeye doğru (verevine) keserek sapların çürüyen kısımlarını ve bitkinin yapraklarını temizleyebilirsiniz.

Not: Pembe Lilyum Çiçek Buketi içerisinde yer alan bazı çiçekler, mevsimsel şartları sebebiyle çiçek açmamış halde, kapalı olarak gönderilebilir. Kapalı olan çiçekler 1-2 gün içerisinde, oda sıcaklığında açmaktadır. Ürün görselindeki viabonte yazılı kart stok durumuna göre gönderilmeyebilir.